Dveřní klika Bebek s čirým krystalem a krystaly v rozetě

8 632,- Kč
(7 134,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Dveřní klika Bebek kombinuje ušlechtilou mosaz s velkými skleněnými, broušenými krystaly. Můžete si zvolit čiré, bílé krystaly nebo černé krystaly. Výrobková řada Bebek je testována nejnáročnějšími testy, díky kterým na ni poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu. Dveřní kliky jsou v nabídce v provedení štítkovém i rozetovém a nabízí uzamykání FAB, WC otočný mechanismus či dozickou klíčovou dírku. Dveřní kliky Bebek upoutají krásným designem, který pochází od předních interiérových návrhářů.

Barva

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro dveřní klika Bebek s čirým krystalem a krystaly v rozetě s povrchovou úpravou "chrom lesk"

Dveřní kliky Bebek Vás upoutají krásným, originálním designem od předních interiérových návrhářů, který zasazuje do kvalitní mosazi velké broušené krystaly. V rámci celé výrobkové řady Bebek si můžete zvolit čiré krystaly, bílé krystaly nebo černé krystaly. Čiré krystaly dodávají klikám čistou eleganci a luxus. 

Dveřní kliky Bebek jsou doplněné Bebek koupelnovými doplňky a nábytkovými úchytkami, abyste si mohli sladit celý interiér v jednotném stylu. 

Dveřní kliky Bebek pro Vás objednáváme na zakázku ve výrobě a jsme schopni přinést Vám široké možnosti úprav! Neváhejte nás tedy kontaktovat s Vašimi požadavky, s námi se fantazii meze nekladou!  Vzhledem k široké nabídce a objednávkám „šitým na míru“ upozorňuji na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Na dveřní kliky Bebek stejně jako na náš ostatní sortiment poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Materiálové složení:
  • mosaz (cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, saten, potah 24-karátovým zlatem

Technický výkres