Dveřní klika Lalezar čtvercová rozeta

7 152,- Kč
(5 911,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Masivní dveřní klika Lalezar vyniká velkým květinovým reliéfem. Dodáváme ji v rozetově i štítkové variantě, přičemž rozeta může být čtvercová nebo kulatá. Štítek pak dodáváme v rozteči 72mm nebo 90mm. Na kování Lalezar můžeme aplikovat jakoukoliv z našich 15 povrchových úprav. Díky masivní mosazi a kvalitnímu řemeslnému zpracování poskytujeme na toto kování 5-ti letou záruční lhůtu. Kování lze dodat na FAB klíč, s dozickou klíčovou dírkou nebo WC uzamykacím mechanismem.

Barva

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro dveřní klika Lalezar (čtvercová rozeta) s povrchovou úpravou "patinovaná mosaz"

Dveřní kliky Lalezar jsou kliky z masivní mosazi s bohatým květinovým reliéfem. Dveřní kliky můžete doplnit našimi nábytkovými úchytkami a knopkami Lalezar, což Vám umožní sladit Váš interiér do stejného stylu. Dveřní kliky Lalezar jsou rustikálního charakteru a jsou kvalitně řemeslně vypracovány - hodí se tedy zejména do retro a starožitných interiérů. Vzhledem k vhodnosti použití zejména do retro interiérů je nabízíme v mnoha patinovaných variantách (kromě klasické patinované mosazi a patinované mědi představujeme rovněž antické stříbro či bronz). 

Na dveřní kliku Lalezar, stejně jako na náš ostatní sortiment poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Dveřní kliky Lalezar pro Vás objednáváme na zakázku ve výrobě, a proto upozorňuji na dodací lhůtu 6-8 týdnů.


Materiálové složení:
  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy
Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, patinovaná měď,  antické stříbro, bronz, rusitkální zlatá, potah 24-karátovým zlatem

Testy kvality povrchu a certifikáty: 
  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů
  • certifikát o použití vrstvy 24k zlata
Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!