Nábytková knopka Almara 30x30 mm

853,- Kč
(705,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková knopka Almara o rozměru 30x30mm je čtvercovou úchytkou s řadou malých, čirých krystalů zasazených po celém jejím obvodu. Její propracovaný design byl navržen zkušenými interiérovými návrháři. Kvalitní řemeslné zpracování zajišťuje dlouhou životnost.  Na knopky a úchytky Almara poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu. Vyberte si až z 15 povrchových úprav:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24-karátovým zlatem a další.

Barva

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková knopka Almara 30x30 mm s povrchovou úpravou "chrom lesk"

Nábytkové úchytky a knopky Almara jsou atraktivní, originální řadou, která rozjasní každou komodu, šatní skříň či kuchyňskou linku. Její elegantní design kombinuje kvalitní mosaz s malými krystaly. Krystaly mohou být čiré, černé, případně i bílé.

Nábytkové úchytky Almara lze dobře kombinovat s dveřní klikou Mimoza a koupelnovými doplňky Mimoza.

Můžete si libovolně vybrat barevný povrch, který Vám vyhovuje (zlato, chrom, saten, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24k zlatem a další). 

Nábytkové úchytky a knopky Almara podstupují jako náš ostatní sortiment náročné testy kvality (ke stažení na www.vistadoro.cz), a proto na ně poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.