Nábytková knopka Rosa 30x30mm

1 174,- Kč
(970,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková knopka Rosa zasazuje do čtverce z masivní mosazi pět řad drobných krystalů. Krystaly je možné zvolit v čiré nebo v černé barvě. Nabízíme ji v rozměru 30x30mm nebo 50x50mm. Vyberte si z mnoha barevných povrchových úprav (chrom, zlato, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem). Design této úchytky je navržen zkušenými designovými návrháři a dokonale řemeslně dopracován. Poskytujeme na ní 5-ti letou záruční lhůtu.

Barva

Krystal

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro nábytková knopka Rosa 30x30mm v provedení "chrom +černý krystal"

Sériová řada nábytkových úchytek a knopek Rosa vyniká luxusem, který jí dodává kombinace kvalitní mosazi (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku) s malými krystaly. Krystaly je možné zvolit čiré nebo v černé barvě. Zejména kombinace zlaté či chromové mosazi v kombinace s černými krystaly je velmi elegantní a dodává této sérii neobyčejný šarm a kouzlo. Tyto nábytkové úchytky a knopky působí velmi elegantně, luxusně a moderně. Nábytkové úchytky a knopky Rosa rozzáří každý interiér. Všechny Vaše komody, šatní skříně či kuchyňské linky budou rázem působit odlišně, luxusně a originálně. Design této úchytky je navržen zkušenými designovými návrháři z architektonického studia RDM Milano a je dokonale řemeslně dopracován. Nábytkové úchytky a knopky Rosa budou ozdobou Vašeho interiéru! 

Vyberte si z široké palety barev povrchových úprav (zlato, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24k zlatem).

nábytková úchytka Rosa podstupuje jako ostatní naše úchytky náročné testy kvality (ke shlédnutí na www.vistadoro.cz) a je k dodání do 6-8 týdnů. Poskytujeme na ní 5-letou záruční lhůtu.