Nábytková knopka Payet průměr 30mm

1 603,- Kč
(1 324,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková knopka Payet je vyrobena z masivní mosazi a doplněna drobnými krystaly Swarovski. Krystaly Swarovski je možné zvolit ve třech barevných odstínech - šedé, černé nebo modré. Vyrábíme ji v kulaté variantě o průměru 30mm. Opatříme ji Vámi zvolenou povrchovou úpravou (chrom, zlato, nerez, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď a další). Díky kvalitnímu materiálu a řemeslnému zpracování poskytujeme na úchytky Payet 5-ti letou záruční lhůtu.

Barva

Payet

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková knopka Payet průměr 30mm v provedení chrom

Exkluzivní nábytková úchytka Payet se stane pravým šperkem vašeho nábytku. Kombinuje masivní mosaz s krystaly Swarovski – ty si pohrávají s jemným reliéfem drobných kamínků, které jsou barevně nejednotné a odrážejí různobarevné odlesky v daném odstínu. Tyto krásné krystaly si můžete zvolit ve třech barevných odstínech - šedé, černé nebo modré. Lesk a záře krystalů je podržena jakoukoliv z našich mnoha povrchových úprav – její exkluzivnost si však žádá o kombinaci s potahem 24k zlatem nebo se stříbrem.

Materiálové složení:
- mosaz (složení mosazi cca 57% mědi, 39% zinku, 4% ostatní kovy)
- krystaly Swarovski

Povrchové úpravy: zlato, chrom, nikl, mosaz, nerez, měď, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, černá barva, potah 24k zlatem, stříbrný potah
 
Nábytková úchytka Payet podstupuje náročné testy kvality, díky kterým na ní poskytujeme pěti letou záruční lhůtua. Objednáváme ji pro Vás na zakázku ve výrobě a je tedy dostupná do šesti až osmi týdnů. 

Technický výkres