Nábytková úchytka Payet 96mm s potahem 24k zlata

2 297,- Kč
(1 898,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Payet je vyrobena z masivní mosazi a doplněna drobnými krystaly Swarovski. Krystaly Swarovski je možné zvolit ve třech barevných odstínech - šedé, černé nebo modré. Vyrábíme ji v rozměru 96mm nebo 128mm. Opatříme ji Vámi zvolenou povrchovou úpravou (chrom, zlato, nerez, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď a další). Díky kvalitnímu materiálu a řemeslnému zpracování poskytujeme na úchytky Payet 5-ti letou záruční lhůtu.

Payet

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková úchytka Payet 96mm s potahem 24k zlata

nábytková úchytka Payet je Vista d´Oro, nadstandardní úchytkou, která je moderní a elegantní zároveň. nábytková úchytka je vyrobena z kvalitní mosazi (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku) a je doplněna krystaly Swarovski. Krystaly Swarovski je možné zvolit ve třech barevných odstínech - šedé krystaly Swarovski, černé krystaly Swarovski a modré krystaly Swarovski. Tato úchytka je nesmírně vyhledávaná a hodí se do každého interiéru. S touto úchytkou bude každá Vaše komoda, šatní skříň či kuchyňská linka působit luxusně a originálně. Design této úchytky je vypracován zkušenými designovými návrháři a dokonale řemeslně dopracován. Rozjasněnete Váš interiér krásou a kvalitním zpracováním úchytky Payet!

Můžete si vybrat z velkého množství povrchových úprav (zlato, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24k zlatem). nábytková úchytka Payet podstupuje jako ostatní naše úchytky náročné testy kvality (ke shlédnutí na www.vistadoro.cz) a je k dodání do 6-8 týdnů. Poskytujeme na ní 5-letou záruční lhůtu.