Nábytková knopka Mimoza 22x22mm

641,- Kč
(530,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková knopka Mimoza doplňuje masivní mosaz malým krystalem. Vyrábíme ji ve dvou ve velikostech: v průměru 22mm a 27mm. Moderní design ruku v ruce s kvalitním zpracováním zaručuje dlouhou životnost (poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu). Vyberte si z 12 povrchových úprav (zlato, chrom, nerez, patinovaná mosaz, měď a další).

Barva

Krystal

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Nábytkové úchytky a komodové knopky Mimoza jsou elegantní sérií, která opět kombinuje krásné čiré krystaly Swarovski s ušlechtilou mosazí (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku). Série Mimoza používá větší množství malých krystalů Swarovski, což ji dodává na modernosti a eleganci. Zákazník si může zvolit mezi čirými, bílými a černými krystaly Swarovski. Kombinace našich barev povrchových úprav (chrom, zlato, saten, patinovaná mosaz) s čirými krystaly tvoří čistou linii, která Vás nadchne a nikdy Vás neomrzí. Nábytkové úchytky a knopky Mimoza  se hodí tedy spíše do moderních interiérů, kterým dodá nádech luxusu. Nábytkové úchytky Mimoza oživí Vaše komody, šatní skříně i kuchyňské linky. Sériová řada Mimoza v sobě nese velkou výhodu, protože nabízí široký sortiment a umožňuje Vám tak sladit Váš interiér do jednotného stylu. V sérii Mimoza můžete zakoupit také  dveřní kliky, koupelnové doplňky (háček, držák na toaletní papír, polička, dávkovač na mýdlo, miska na mýdlo, kelímek na kartáčky, držák na ručník, koupelnová štětka, odpadkový koš) a umyvadlové, vanové, sprchové, a dřezové baterie.

Nábytkové úchytky Mimoza podstupují náročné testy kvality  (k shlédnutí na našich webových stránkách www.vistadoro.cz). Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci velikosti a barvy, objednáváme nábytkové úchytky Mimoza na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tedy na dodací lhůtu 6-8 týdnů. Na nábytkové úchytky Mimoza, stejně jako na náš ostatní sortiment dveřních klik, dveřních koulí, dveřních zarážek, koupelnových doplňků, umyvadlových baterií, kuchyňských baterií, vanových baterií a sprchových baterií a koupelnových žebříků poskytujeme 5-letou záruční lhůtu.