Nábytková úchytka Relief 100x35 "florální vlys" s potahem 24k zlata

1 603,- Kč
(1 324,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Relief má originální, zaoblený tvar, který může být doplněn 3 různými typy vzoru: vroubkováním, florálním motivem nebo tečkovaným reliéfem. Je vyrobena z masivní mosazi a nabízíme jí v širokém spektru povrchových úprav (patinovaná mosaz, patinovaná měď, patinovaný chrom, rustikální zlatá, potah 24k zlatem). Nabízíme ji v rozteči 100mm s šířkou 35mm a poskytujeme na ni 5-ti letou záruční lhůtu.
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro nábytková úchytka Relief 100x35 "florální vlys"s potahem 24k zlata

nábytková úchytka Relief je nabízí provedení s florálním vlysem nebo s plastickým tečkovaným reliéfem. Zdobný florální vlys dodává úchytce nádech retro stylu. Nábytkovou úchytku Relief lze nicméně použít do retro i moderních interiérů. Oceníte jistě řemeslnou zručnost i smysl pro detail, který dodává této úchytce jedinečný nádech luxusu. nábytková úchytka Relief je vyrobena z mosazi (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku). Vyberte se z mnoha povrchových úprav (patinovaná mosaz, patinovaná měď, patinovaný chrom, rustikální zlatá, rustikální platina, potah 24k zlatem).

Všechny naše nábytkové úchytky procházejí náročnými testy kvality (certifikáty kvality jsou k dispozici na naší webové stránce www.vistadoro.cz), a proto můžeme poskytnout nadstandardní 5-letou záruční lhůtu.

pozorňujeme na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Úchytku Relief můžete použít na zásuvkové komody, šatní skříně ale i kuchyňské linky.