Nábytková úchytka Antik 192mm s potahem 24k zlata

1 469,- Kč
(1 214,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Antik vyniká jemným vroubkováním po celé své délce. Nabízíme ji v 12 povrchových úpravách (zlato, chrom, patinovaná mosaz, patinovaná měď, stříbrný potah, potah 24k zlatem, černá barva, bronz, antické stříbro, nerez a další). U úchytky Antik nabízíme nejen standardní rozměry (64mm, 96mm, 128mm, 160mm a 190mm), ale jsme schopni Vám přinést široké úpravy na míru (nestandardní délku, průměr, ale i např. dvojité středové uchycení).
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Nábytkové úchytky Antik se vyznačují jemným šrafováním, které ji dodává jednoduchý šarm. Nabízíme knopky a úchytky ve standardních roztečích 64mm, 96mm, 128mm, 160mm, 192mm. Série Antik se nicméně pyšní velkou výrobní flexibilitou, takže jsme schopni dodat i atypické průměry i délky podle Vašeho přání. Neváhejte nás kontaktovat s Vašimi potřebami!

Materiálové složení:

  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, nerez, měď, patinovaná mosaz, patinovaná měď, černá barva, stříbrný potah, potah 24-karátovým zlatem

V rámci sériové řady Antik můžete sladit celý svůj interiér - řada nabízí také dveřní a okenní kliky, madla, koupelnové doplňky a závěsné police a nádoby do kuchyně.

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Technický výkres nábytkové úchytky Antik