Dávkovač mýdla Antik

4 748,- Kč
(3 924,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Dávkovač mýdla Antik vyniká jemným vroubkováním po celé své délce a doplňuje sérii interiérového vybavení Antik. Nabízíme ho v 12 povrchových úpravách (zlato, chrom, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem, černá barva, bronz, antické stříbro, nerez a další). Masivní mosaz a kvalitní řemeslné zpracování zaručuje dlouhou životnost. Na sérii Antik poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Barva

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro dávkovač na mýdlo Antik v provedení chrom, antické stříbro

Elegantní dávkovač na mýdlo Antik má propracovaný design, který pracuje s jemným vroubkováním po celé délce doplňků. Koupelnové doplňky  Antik jsou zjemněné elegantním tvarováním koncovek. Design koupelnové řady Antik byl vypracován renomovanými interiérovými návrháři a dokonale řemeslně dopracován.  Koupelnové doplňky Antik se hodí do všech typů interiérů – ať již do moderních, tak do retro a starožitných interiérů.  Koupelnové doplňky Antik jsou vyrobené z kvalitní mosazi a na povrchu opatřeny Vámi požadovanou barevnou povrchovou úpravou – díky jejich velké oblibě v retro interiérech dodáváme u koupelnové série Antik kromě standardních povrchů také široké spektrum patinovaných povrchů jako je například antické stříbro,  oxidovaný chrom, ale také potah platinou. 

Výrobky pro Vás objednáváme na zakázku ve výrobě a jsme schopni přinést Vám široké možnosti úprav! Neváhejte nás tedy kontaktovat s Vašimi požadavky, s námi se Vaší fantazii meze nekladou!

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem - těšíme se na Vaši návštěvu!

Materiálové složení:
  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy
Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah 24-karátovým zlatem, antické stříbro, potah platinou (a další dle požadavku)

Testy kvality povrchu a certifikáty: 
  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata
Všechny testy, certifikát a posudky naleznete na www.vistadoro.cz