Nábytková knopka Boccolo 33x24mm hladká s potahem 24k zlata

853,- Kč
(705,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková knopka Boccolo je celomosaznou úchytkou oválného tvaru o rozměru 33x24mm. Reliéf může být hladký nebo s atraktivním vlysem. Její propracovaný design byl navržen zkušenými interiérovými návrháři. Nábytkové knopky Boccolo nabízíme v mnoha barevných povrchových úpravách (chrom, zlato, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem a další). Kvalitní řemeslné zpracování zajišťuje dlouhou životnost (poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu).
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková knopka Boccolo 33x24mm hladká s potahem 24k zlata

Nábytkové úchytky a knopky Boccolo jsou celomosazné úchytky (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku) s originálním designem. Jejich zajímavý tvar, který se uprostřed úchytky rozšiřuje, poskytuje v této části místo pro atraktivní, plastický vlys. Jejich asymetrické provedení je velmi elegantní a je vhodné do všech interiérů - jak moderních, tak retro a starožitných.

V nabídce naleznete knopky Boccolo (33x24mm) a nábytkové úchytky v roztečích 128mm a 160mm. Pro všechny varianty je možné objednat variantu s vlysem nebo bez vlysu (hladké).

Design úchytek Boccolo byl navržen předními italskými návrháři v oblasti nábytku a interiérového vybavení (RDM Architects Milano).

Nabízíme je v mnoha barevných povrchových úpravách (chrom, zlato, měď, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem, stříbrný potah a další). 

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci velikosti a barvy, objednáváme nábytkové úchytky Boccolo podle Vašeho výběru přímo ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu šest až osm týdnů. Poskytujeme na ně pětiletou záruční lhůtu.

Technický výkres nábytkové úchytky Boccolo