Nábytková úchytka Bebek bílý krystal 96mm s potahem 24k zlata

1 976,- Kč
(1 633,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Bebek kombinuje masivní mosaz s velkými skleněnými, broušenými krystaly. Můžete si zvolit čiré, bílé krystaly nebo černé krystaly a délku 64mm, 96mm, 128mm, 160mm a 192mm. Světový design a kvalitní řemeslné provedení zajišťují dlouhou životnost našich úchytek. Poskytujeme na ně 5-ti letou záruční lhůtu. Vyberte si z 12 povrchových úprav (zlato, chrom, nerez, patinovaná mosaz, patinovaná měď a další).
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková úchytka Bebek s bílým krystalem 96mm v potahem 24k zlata

Série nábytkových úchytek a knopek Bebek je exkluzivní řadou, která kombinuje ušlechtilou mosaz (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku) s velkými krystaly. V rámci řady Bebek si můžete zvolit čiré krystaly, bílé krystaly či černé krystaly.

Nábytkové úchytky Bebek nabízíme v široké škále barevných povrchových úprav, nad nimiž vyniká zejména chrom, zlato či patinovaná mosaz.

Nábytkové úchytky Bebek se vyznačují krásným designem, byly navržené předními interierovými návrháři. Sériová řada Bebek Vám umožňuje dále sladit si jednotně celý Váš interiér - v řadě Bebek nabízíme rovněž dveřní kliky, dveřní koule a koupelnové doplňky.  Nábytkové úchytky Bebek dodají Vašemu interiéru i nábytku kouzlo a originalitu.

Nábytkové úchytky Bebek jsou testovány nejnáročnějšími testy (testy kvality jsou ke shlédnutí na našich webových stránkách www.vistadoro.cz).

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci velikosti a barvy, objednáváme nábytkové úchytky Bebek na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu 6-8 týdnů. Na nábytkové úchytky Bebek, stejně jako na náš ostatní sortiment poskytujeme 5-letou záruční lhůtu.