Nábytková úchytka Bebek bílý krystal 64mm

1 229,- Kč
(1 016,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Bebek kombinuje masivní mosaz s velkými skleněnými, broušenými krystaly. Můžete si zvolit čiré, bílé krystaly nebo černé krystaly a délku 64mm, 96mm, 128mm, 160mm a 192mm. Světový design a kvalitní řemeslné provedení zajišťují dlouhou životnost našich úchytek. Poskytujeme na ně 5-ti letou záruční lhůtu. Vyberte si z 12 povrchových úprav (zlato, chrom, nerez, patinovaná mosaz, patinovaná měď a další).

Barva

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková úchytka Bebek s bílým krystalem 64mm v provedení zlato

Série nábytkových úchytek a knopek Bebek je exkluzivní řadou, která kombinuje ušlechtilou mosaz (složení mosazi je cca 57% mědi, 39% zinku) s velkými krystaly.

V rámci řady Bebek si můžete zvolit čiré, bílé nebo černé krystaly. Nabízíme knopky o průměrech 20mm, 30mm a 40mm a nábytkové úchytky v roztečích 64mm, 96mm, 128mm, 160mm a 192mm. Ve větších rozměrech pak nabízíme také madla a závěsné tyče. V sérii Bebek si můžete doladit celý váš interiér - série je doplněna dveřními klikami a koulemi, věšáky, koupelnovými doplňky, vodovodními bateriemi a kuchyňským závěsným systémem.

Mosazná část je k dispozici v široké škále barevných povrchových úprav: zlato lesk/mat, chrom lesk, nerez, měď, patinovaná mosaz, patinovaná měď, černá barva, potah stříbrem, potah 24k zlatem.

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci velikosti a barvy, objednáváme nábytkové úchytky Bebek na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu šest až osm týdnů. Poskytujeme na ně pětiletou záruční lhůtu.

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. 

Technický výkres nábytkové úchytky a knopky Bebek