Nábytková úchytka Bebek 64 mm

721,- Kč
(596,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Bebek kombinuje masivní mosaz s velkými skleněnými, broušenými krystaly. Můžete si zvolit čiré, bílé krystaly nebo černé krystaly a délku 64mm, 96mm, 128mm, 160mm a 192mm. Světový design a kvalitní řemeslné provedení zajišťují dlouhou životnost našich úchytek. Poskytujeme na ně 5-ti letou záruční lhůtu. Vyberte si z 12 povrchových úprav (zlato, chrom, nerez, patinovaná mosaz, patinovaná měď a další).

Barva

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková úchytka Bebek 64mm v provedení "chrom s čirým krystalem"

Série nábytkových úchytek a knopek Bebek je exkluzivní řadou, která kombinuje ušlechtilou mosaz (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku) s velkými krystaly. V rámci řady Bebek si můžete zvolit čiré krystaly, bílé krystaly či černé krystaly. Série Bebek s čirými krystaly je velmi elegantní variantou, čiré krystaly svou jednoduchostí krásně doplňují chromovou či zlatou mosaz. 

Nábytkové úchytky Bebek nabízíme v široké škále barevných povrchových úprav, nad nimiž vyniká zejména chrom, zlato či patinovaná mosaz.

Nábytkové úchytky Bebek se vyznačují krásným designem a umožňují Vám sladit si jednotně celý Váš interiér - v řadě Bebek nabízíme rovněž dveřní kliky, dveřní koule, koupelnové doplňky a umyvadlové, vanové, sprchové, a dřezové baterie. 

Nábytkové úchytky Bebek jsou testovány nejnáročnějšími testy (testy kvality jsou ke shlédnutí na našich webových stránkách www.vistadoro.cz).

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci velikosti a barvy, objednáváme nábytkové úchytky Bebek na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Na nábytkové úchytky Bebek, stejně jako na náš ostatní sortiment poskytujeme 5-letou záruční lhůtu.